0 продукт(и) - 0,00 лв.

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Сравни 0 продукт(и)
Няма избрани продукти за сравнение.

Бонус точки с програмата "Лоялен клиент"

  1. Начало
  2. Бонус точки с програмата "Лоялен клиент"
Като благодарност към нашите клиенти за тяхната подкрепа и доверие и като стимул за бъдещо сътрудничество, ние създадoхме в сайта ни програма "Лоялен клиент". В зависимост от различни активности на клиентите ни, те получават подаръци под формата на БОНУС-ТОЧКИ, които могат да използват за последващи намаленя при покупки и плащане в сайта с електронен адрес: https://www.silver-jewelries.com. Системата за бонус точки е изключително лесна за употреба.

I. Понятия

1. За програмата "Лоялен клиент".

1.1. ПРОГРАМА – това е програмата "Лоялен клиент", организатор и изпълнител по която е ИНФИНИТИ БГ-МЕДИА ГРУП ЕООД (по-долу наричан "ИНФИНИТИ ГРУП") и съгласно която Потребителите натрупват Бонус-точки, които могат да използват при покупка на продукт или продукти от сайта с електронен адрес: https://www.silver-jewelries.com.

1.2. УЧАСТНИК В ПРОГРАМАТА - е всяко физическо или юридическо лице, посетило сайта с електронен адрес https://www.silver-jewelries.com и направило регистрация след попълване на необходимите данни за регистриран потребител в сайта.

1.3. УЧАСТИЕТО В ПРОГРАМАТА се урежда с настоящите Общи условия, определени от ИНФИНИТИ ГРУП, в които ИНФИНИТИ ГРУП може да внася изменения.

1.4. ВАУЧЕР – купон за намаление при закупуване на стоки от ИНФИНИТИ ГРУП, който има свой номинал и валидност и се обменя за определен от ИНФИНИТИ ГРУП брой Бонус-точки.

1.5. КЛИЕНТ – юридическо лице или физическо лице, регистрирано в сайта с адрес: https://www.silver-jewelries.com с потребителско име и парола.

1.6. НАТРУПВАНЕ – всички събрани бонус точки се натрупват в личните профили на клиента.

II. Общи условия

2. Участие в програмата.

2.1. С включването в Програмата, Клиентът декларира, че е запознат(а), разбира и се задължава да изпълнява условията и правилата на Програмата и всички промени, които ИНФИНИТИ ГРУП може да направи в тях. ИНФИНИТИ ГРУП има право едностранно да прави промени в условията и правилата на Програмата без предварително да уведомява за това Клиентите. Тези промени влизат в сила от момента на публикуването им в сайта.

2.2. Смята се, че Участник в Програмата, който продължава да използва своят личен профил след публикуването на промените в сайта с адрес https://www.silver-jewelries.com, е запознат и е съгласен с направените промени в Условията и Правилата на Програмата.

2.3. Събраните бонус точки не могат да се прехвърлят на друг Участник и не могат да бъдат предмет на спор от страна на Участника (Клиента).

2.4. Те не могат да се преобразуват в паричен еквивалент и да се предадат на Участника в брой.

2.5. При използване на бонус точките не може да се връща ресто.

3. За:

3.1. .

4. За:

4.1. .

4.2. .

5. За:

5.1. .

Ако желаете, попълнете формуляра, като го изтеглите ОТ ТОЗИ ЛИНК , след което ни го изпратете на ел.поща: info@silver-jewelries.com. До 24 часа след получаването на формуляра ще се свържем с Вас, за да уточним процедурата за връщането на стоката.

За повече информация или въпроси, не се колебайте да се свържете с нас по телефона, по ел. поща или чрез контактната ни форма.

 

Влиза в сила за всички Ползватели на 10.06.2017 г.

Инфинити БГ-Медиа Груп