0 продукт(и) - 0,00 лв.

Добавен продукт (и)

Няма избрани продукти в количката.
Сравни 0 продукт(и)
Няма избрани продукти за сравнение.

Доставки и плащане

  1. Начало
  2. Доставки и плащане
За да направите поръчка, е необходимо да сте регистриран потребител. В съответствие с чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката от наша страна (липса на наличност, размер, разцветка и т.н.), ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или с писмо на посочената от Вас електронна поща. Може да Ви бъдат предложени алтернативни артикули със същото качество и цена. Вие имате право да се откажете от поръчката по всяко време до изпращането й, като ни информирате с писмо или телефонен разговор.

I. Доставка

1. Срок за доставка.

1.1. Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани от Вас стоки, доставката се изпълнява в срок до 24 часа от момента на изпращането.

1.2. Поръчката се счита за потвърдена след телефонно обаждане от наша страна. Нужно е да потвърдите, че сте съгласни с вида, количеството, цената и срока за доставка на описания в поръчката артикул.

1.3. Трябва да се има предвид, че за всяка поръчка е необходимо технологично време за изпълнение: разговор с Вас и уточняване на детайлите, пакетиране, подготовка на опис, пратка, гаранционна карта, товарителница и заявка на куриер. Поради тази причина поръчки, изпратени след 15.00 часа е вероятно да бъдат получени до 48 часа от потвърждението им.

1.4. При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, Вие ще бъдете своевременно уведомени на посочения телефон за контакти.

1.5. Поръчки, направени след 15.00 ч, се обработват на следващия работен ден. Всички поръчки, направени в неделя, се обработват в понеделник.

1.6. Изключения за сроковете на доставка са за поръчки, направени в събота. При тях е възможно да бъдат обработени в понеделник.

1.7. За някои населени места, които не са посещавани всеки ден от куриерска фирма, доставките се осъществяват най-често в рамките на 2-3 работни дни.

1.8. За гр. София доставките може да се изпълнят и в същия работен ден от потвърждаването на поръчката, но това се доуточнява по време на разговора с Вас.

2. Условия за доставка.

2.1. Поръчаните артикули се доставят на посочения от Вас адрес при попълване на страницата за плащане в сайта.

2.2. Доставката се извършва до избран от Вас офис на куриерска фирма ЕКОНТ (до поискване) в съответствие с посочените тарифи за доставка.

2.3. Ако желаете, в разговора за потвърждение можете да изберете доставка до конкретен адрес, което трябва изрично да заявите като дата и час за доставка. Ако не сте сигурни кога точно ще бъдете на този адрес, заявете доставката до желан офис на ЕКОНТ и отидете да си я получите.

2.4. Цената на доставката е в зависимост от тарифните планове на куриерска фирма ЕКОНТ.

2.5. Приемането на доставката става от клиента-поръчител или трето лице от негово име (посочва се предварително от поръчителя), при условие, че клиентът-поръчител потвърди получаването и идентичността на поръчаната стока и заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане.

2.6. Когато доставката е до адрес, различен от офис на ЕКОНТ, клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката, в противен случай той е длъжен да заплати допълнителните разходи по куриерската услуга.

2.7. Ваше право и задължение е да отворите и проверите стоката преди да сте я платили, за да сте сигурни, че получавате това, което сте поръчали.

2.8. Поръчките, направени през сайта, се обработват всеки ден от 10.00 до 15 часа, без събота и неделя. Поръчки, постъпили след тези часове, се обработват на следващия работен ден.

II. Плащане

1. Начин на плащане.

Предлагаме Ви 5 начина на разплащане:

1.1. Плащане на куриерската фирма при доставката.

Доставката се осъществява от куриерска фирма ЕКОНТ, като използваме нейната услуга "Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод" (Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3). За направеното от Вас плащане фирма Еконт издава разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка. Пазете ЗАДЪЛЖИТЕЛНО разписката за превода, защото при нужда тя е официалният Ви документ, който потвърждава сделката. При получаване на стоката от куриерската фирма и след като тя бъде прегледана добре, Вие заплащате стойността на пратката на представителя на куриерската фирма. Отделно заплащате куриерската услуга, освен ако не е упоменато, че доставката е безплатна.

1.2. Плащане през ePay.bg.

Това е система за плащанe с банкови карти и микросметки чрез интернет. Системата предоставя възможност на всеки регистриран клиент да пазарува стоки и услуги чрез интернет, като плаща с банкова карта и/ или със своята микросметка в ePay.bg, както и на всеки български търговец или обслужваща организация да приема плащания чрез интернет с национални дебитни карти с логото на БОРИКА и/или с международни кредитни карти, както и с микросметка в ePay.bg.

1.3. Плащане през EasyPay.

Услугата дава възможност на клиентите да заплатят през централизираната система на Изипей в удобен за тях офис от мрежата на Изипей АД.

За ползване на услугата не се изисква предварителна регистрация. За точното извършване на плащането е необходимо да предоставите информация за абонатен номер към съответното дружество , номер на телефон, клиентски номер или други данни за поръчката.

Информация за това може да се получи от съответния търговец, към който се извършва плащането.

След извършено плащане от клиента, търговецът автоматично получава информация от Изипей АД за направеното плащане. По този начин не се налага клиентът да извършва допълнителни действия. Предимство е, че клиентът може да плати поръчката си за който и да е град, независимо от точката, в която се намира.

1.4. Банков превод.

Можете да заплатите съответната сума за поръчката от всяка една българска банка. Когато нареждате превода, задължително посочете номера на поръчката. За плащане по банков път използвайте следните данни:

"Райфайзенбанк (България)" ЕАД

IBAN: BG88RZBB91551008207758

BIC: RZBBBGSF

Платете на: "ИНФИНИТИ БГ-МЕДИА ГРУП" ЕООД

Като основание за плащането запишете номера на поръчката и датата на поръчване.

1.5. Плащане с Дебитна / Кредитна карта през системата на Борика.

Карти Visa

Те могат да бъдат класическа карта Visa (Visa Classic), бизнес карта Visa (Visa Business) и златна карта Visa (Visa Gold). И трите картови продукта могат да се ползват в режим он-лайн и в режим оф-лайн по електронен път или чрез хартия (слип). Транзакциите, които могат да се извършват с тези карти, са базирани на подпис или ПИН, като те могат да се ползват на банкомати, ПОС терминали, ръчни терминали (импринтери) чрез слипове или телефонна авторизация. С кредитните карти Visa може да се извършват електронни разплащания.

Карти Visa Electron

Те са картов продукт за извършване на платежни операции от ПОС терминали, които се авторизират изцяло по електронен път от издателя или картов процесор от името на издателя. Транзакциите с Visa Electron на ПОС терминали могат да бъдат базирани на подпис или да изискват въвеждане на ПИН код, което от своя страна позволява достъп с тези карти и до глобалната мрежа от банкомати на Visa. Картите Visa Electron могат да са свързани или с разплащателни сметки и да се използват като дебитни карти, или с кредитни лимити и да се използват като кредитни карти с натрупано-отложено плащане (charge cards).

Картовите продукти Visa Electron и Visa се издават от банките, членове на Visa International.

MasterCard или Eurocard-MasterCard

Те са кредитни карти, които се издават в три вида: Масова карта (Mass) - персонална кредитна карта с отложено плащане, Бизнес карта (Business) - карта за предпочитани от банката-издател клиенти с възможност за плащане в целия свят и възстановяване на изразходваната сума обикновено в края на месеца, Златна карта (Gold) - за индивидуално ползване с допълнителни средства за защита и удобство при обслужване при пътувания. Кредитната линия при златната карта зависи от самия клиент. И трите картови продукта могат да се ползват в режим он-лайн и в режим оф-лайн по електронен път или чрез хартия (слип). Транзакциите, които могат да се извършват с тези карти, са базирани на ПИН или на подпис, като те могат да се ползват на банкомати, ПОС терминали (хотели, ресторанти, магазини), ръчни терминали (импринтери) чрез слипове или телефонна авторизация.

Maestro

Това са електронни дебитни карти на MasterCard, които могат да бъдат местна или международна карта. Местната карта Maestro може да се ползва само на територията на страната. С международната карта Maestro се съчетават функциите на националните дебитни карти с логото на БОРИКА с функциите на една международна дебитна карта. Това прави международната карта Maestro един много атрактивен картов продукт, тъй като транзакциите с тези карти у нас се тарифират като местни, а транзакциите в чужбина - като международни. От друга страна банките, издаващи национални (местни) дебитни карти, след като станат членове на картовата организация MasterCard Europe, много лесно и бързо конвертират тези карти в международни карти Maestro. Международните карти Maestro се приемат на всички банкомати и ПОС терминали в света, на които е поставен знакът Maestro. При използване на картите Maestro на банкомати задължително се изисква въвеждане на ПИН код. Платете с дебитна или кредитна карта онлайн.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 14 (четиринадесет) дни.

За повече информация или въпроси, не се колебайте да се свържете с нас по телефона, по ел. поща или чрез контактната ни форма.

 

Влиза в сила за всички Ползватели на 10.06.2017 г.

Инфинити БГ-Медиа Груп